3ος Αγώνας μπάσκετ μεταξύ αποφοίτων και μαθητών του Π.Σ.Π.Π.- 28.04.2013



Σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και αθλητικού σεβασμού πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρόνια την Κυριακή 28 Απριλίου ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ αποφοίτων του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστήμιου Πατρών και μαθητών του Λυκείου στις εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου του «Απόλλωνα». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων το ΠΠΣΠ η όποια έχει γίνει θεσμός.

Απόφοιτοι και μαθητές του σχολειού ενθουσίασαν το κοινό με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ βρήκε νικητές με ένα πόντο διάφορα τους αποφοίτους (58-57) μετά από εάν αγώνα όλο ανατροπές. Όλοι δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι από την διοργάνωση ενώ τόνισαν ότι κανένας δεν είναι νικητής «επρόκειτο για ένα παιχνίδι μπάσκετ που όλοι είναι νικητές, μαθητές και απόφοιτοι, το σχολείο.»

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Σύλλογος αποφοίτων τίμησε με πλακέτα και τον απόφοιτο και προπονητή της αγωνιστικής ομάδας της ΝΕΠ Σταύρο Νταλαχανη για τις κορυφαίες επιδόσεις και διακρίσεις του στον χώρο του αθλητισμού και ειδικά της κολύμβησης με μετάλλια και διακρίσεις στο ενεργητικό του σε βαλκανικούς αγώνες, σε πανελλήνια πρωταθλήματα, στο Ακρόπολις, αλλά και άλλες διακρίσεις με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα.

Ο Σύλλογος αποφοίτων ευχαριστεί θερμά για την στήριξη στην προσπάθεια το Διοικητικό Συμβούλιο του «Απόλλωνα» για την παραχώρηση του χώρου , την εταιρεία ανδρικής ένδυσης DUR για τις μπλούζες των αθλητών, τον φωτογράφο Γιάννη Πεφάνη για την κάλυψη του αγώνα, τους μαθητές και αποφοίτους που συμμετείχαν αλλά και όλους όσους συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθεια.

ΠΗΓΗ