2ος Αγώνας μπάσκετ μεταξύ αποφοίτων και μαθητών του Π.Σ.Π.Π. - 17.12.2011



Επιτυχημένη ήταν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η διοργάνωση αγώνα μπάσκετ μεταξύ μαθητών και αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η εκδήλωση διοργανώθηκε και φέτος από τον Σύλλογο Αποφοίτων του Π.Σ.Π.Π., στο κλειστό στάδιο του ‘Απόλλωνα’, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, στις 8 το απόγευμα.

Στον αγώνα παραβρέθηκε πλήθος κόσμου από ολόκληρη την κοινότητα του Πειραματικού (μαθητές, καθηγητές, γονείς, απόφοιτοι), ενώ στο αγωνιστικό σκέλος αναμετρήθηκε η ομάδα του Λυκείου με μία μικτή ομάδα αποφοίτων, που εκπροσωπούσαν όλες τις γενιές που αποφοίτησαν από το σχολείο, από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι και πρόσφατα.

Γυναικεία υπόθεση ήταν το κοουτσάρισμα των δύο ομάδων, καθώς στο ρόλο των προπονητών ήσαν η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ουρανία Μπαλάσκα (για την ομάδα των μαθητών) και η απόφοιτος Βιβή Παπατσώρη (για την ομάδα των αποφοίτων).

Του αγώνα προηγήθηκαν τιμητικές απονομές προς την ομάδα μπάσκετ του ‘Απόλλωνα Πάτρας’ και προς τους διαιτητές του αγώνα. Εξάλλου, μετά τον αγώνα –το οποίο έληξε με σκορ 51-37 υπέρ των αποφοίτων- ο Σύλλογος Αποφοίτων απένειμε αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες ομαδικές αναμνηστικές φωτογραφίες και κατόπιν ανανεώθηκε το ραντεβού τόσο για την επόμενη δραστηριότητα του Συλλόγου Αποφοίτων (που είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια ημερήσιας εκδρομής στην Αθήνα), όσο και για τον 3ο ετήσιο αγώνα μπάσκετ Μαθητών-Αποφοίτων λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2012.

Οι φωτογραφίες είναι του μέλους του Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών, Τάσου Γιαννούτσου.