25.06.2011 - Γιορτή αποφοίτησης - Reunion 1981, '91, '01- Υποδοχή νέων μελών



Εκδήλωση για απόφοιτους, παλιούς και νέους, διοργάνωσε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011, στις 8 το βράδυ, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών, στον υπαίθριο χώρο του σχολείου, στην περιοχή Μαγούλα στο Κάτω Καστρίτσι.

Πρόκειται για εκδήλωση – reunion που διοργανώνεται με αφορμή την αποφοίτηση της τάξης του 2011 του Πειραματικού Λυκείου. Εκτός από την υποδοχή των μαθητών που αποφοίτησαν το 2011, από το Σύλλογο των Αποφοίτων του σχολείου, οι διοργανωτές κάλεσαν τις τάξεις του 1981, του 1991 και του 2001 (που συμπλήρωσαν το 2011 αντίστοιχα 30, 20 και 10 χρόνια από την αποφοίτησή τους), προκειμένου να θυμηθούν τα μαθητικά τους χρόνια, να βρεθούν με τους παλιούς συμμαθητές και να εορτάσουν αυτές τις επετείους.

Στην εκδήλωση προσκεκλημένα ήταν βέβαια όλα τα μέλη του Συλλόγου των Αποφοίτων του ΠΣΠΠ και οι απόφοιτοι όλων των τάξεων και ετών από την πρώτη χρονιά λειτουργίας στην Πάτρα του ιστορικού σχολείου. Καλεσμένοι ήταν εξάλλου και οι καθηγητές (παλαιότεροι και σημερινοί), μαθητές, καθώς και γονείς και κηδεμόνες. Άλλωστε η βραδιά συνδιοργανώθηκε τόσο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού, όσο και από το ίδιο το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια του εκδήλωσης –εκτός από την απονομή των απολυτηρίων στους μαθητές της Γ’ Λυκείου- προβλήθηκε μία ενιαία παρουσίαση για τις τιμώμενες χρονιές-τάξεις, έγινε ξενάγηση-περιήγηση των παλαιότερων απόφοιτων στο χώρο του σχολείου με οδηγούς τους απόφοιτους του 2011 και τον Σύλλογο των Αποφοίτων, και υπήρξε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους μαθητές του Λυκείου.

Δυστυχώς, στο κάλεσμά μας έσπευσαν για επανένωση (reunion) μόνο οι απόφοιτοι του 1991, που φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.