School Trax III από το Σύλλογο Αποφοίτων του ΠΣΠΠ- 23.06.2010



Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών υποδέχτηκε την τάξη του 2010, με μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά, την Τετάρτη 23 Ιουνίου, στον πολυχώρο «Πολιτεία».

Ήταν η τρίτη συνέχεια της θεσμοθετημένης πια εκδήλωσης υπό τον τίτλο «School Τrax, by the school of Rock». Στη συναυλία συμμετείχαν μουσικά συγκροτήματα με μέλη τους μαθητές του ΠΣΠΠ και φίλους («Spring Blossom», «KAT2», «Piano Girl and Guitar Lady» και «Just Cause»).

Η βραδιά έκλεισε με τον Άγγελο Ανδριόπουλο (της τάξης του 1990) σε ένα τραγούδι–ύμνο των σχολικών αναμνήσεων και με τα γνωστά συγκροτήματα της πόλης «Feel In'» και «Deadbeat escapement», τα οποία αποδέχτηκαν την πρόσκληση μαθητών και αποφοίτων να δώσουν τη δική τους νότα στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε όλη η οικογένεια του Πειραματικού (μαθητές, καθηγητές, γονείς, απόφοιτοι, φίλοι), οι οποίοι, εκτός του μουσικού μέρους, απήλαυσαν και τη διαδικασία μιας λαχειοφόρου με πλούσια δώρα. Σημειώνεται πως ο τυχερός λαχνός που κέρδισε το 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Μάλτα (προσφορά της Super Cargo) ακόμα αναζητείται. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης .